Év végi felajánlásaink a Szemem Fénye Alapítvány részére

Várnainé Jakócs Ágnes | 2011.12.29. 11:31

Ahogy arról már korábban is beszámoltunk, az Ivanics Csoport budapesti és székesfehérvári csapata is lelkesen csatlakozott az alapítvány november végi "Öltözz pirosba!" kampányához. Egy jó ügy mellé álltunk, erre buzdítva szalonjainkba érkező valamennyi ügyfelünket is. A nálunk kihelyezett két perselyben a bedobott fém kétszáz forintosokból 28.000,- forint összegű adomány gyűlt össze. Ezt kiegészítve cégünk vezetősége úgy döntött, hogy további 100.000,- forintnyi pénzösszeggel támogatja az alapítvány emberfeletti munkáját.

Gazdára találtak az összegyűlt ajándékok

Várnainé Jakócs Ágnes | 2011.12.22. 10:31

Idei Luca-napi ünnepségünket egybekötöttük egy partnertalálkozóval, melynek keretében az kértük ügyfeleinktől, ha tehetik, hozzanak egy apró ajándékot az Ivanics Kft. karácsonyfája alá, hogy az így kapott ajándékokat rászoruló gyermekeknek adhassuk át. A sok összegyűlt meglepetést a Dégi Gyermekotthon állami gondozott lakóinak juttattuk el, nagy örömet okozva ezzel az intézmény életében. A gyermekek karácsonyi műsorral készültek az ajándékátadás tiszteletére.

Luca-napi ünnepség

Várnainé Jakócs Ágnes | 2011.12.19. 13:23

Cégünk székesfehérvári szalonjában 2011. december 16-án megrendezésre került hagyományos Luca-napi ünnepségünk. A rendezvényre meghívtuk partnereinket is, arra kérve őket, ha tehetik, hozzanak egy apró ajándékot az Ivanics Kft. karácsonyfája alá. Az így összegyűlt ajándékokat rászoruló gyerekeknek juttatjuk el. Partnereink szép számban fogadták el meghívásunkat, hogy együtt ünnepelhessünk e karácsonyt megelőző, szép téli ünnepen. Ezúton szeretnénk megköszönni a jó szándékú, segíteni akaró ügyfeleinknek, és nem utolsó sorban dolgozóinknak is, hogy sok ajándék összegyűlt karácsonyfánk alatt.

Támogattunk egy Príma Estet

Várnainé Jakócs Ágnes | 2011.11.30. 10:56

A Fejér Megyei VOSZ idén november 25-én hatodik alkalommal rendezte meg a Fejér Megyei Príma díjátató ünnepséget.

Csatlakoztunk az "Öltözz pirosba!" kampányhoz!

Várnainé Jakócs Ágnes | 2011.11.25. 12:51

Cégünk is tevékenyen vette ki részét a Szemem Fénye Alapítvány "Öltözz pirosba!" kampányából.

Öltözz PIROSBA november 25-én!

Várnainé Jakócs Ágnes | 2011.11.15. 08:25

Öltözzünk minél többen pirosba és támogassuk 200 Ft-tal a Szemem Fénye Alapítvány Dóri és Tábitha Gyermekhospice Házát!

Új akció a székesfehérvári Árpád Fürdőben!

Várnainé Jakócs Ágnes | 2011.11.08. 08:44

A székesfehérvári Árpád Fürdő és az Ivanics Csoport együttműködésének keretében mindenki, aki a fürdőbe belépőjegyet vált, ajándékba kap egy kártyát, melynek felmutatásával különböző kedvezményeket vehet igénybe a székesfehérvári szervizben, a Palánkai u. 7. szám alatt.

Kiemelt bejegyzések

Veszprém Rallye a nyári hőségben!

2017.07.14. 11:48

Az első Murvás verseny!

2017.05.26. 13:37

Május 11-én családi nap az Ivanics Csoportnál!

2013.05.02. 15:28

Ivanics Nyílt Nap

2011.04.28. 10:12
Címkefelhő
Legfrissebb hírek

Veszprémi borulás!

2021.08.02. 12:07

Hempergés a veszprémi lőtéren!!

A 2021. évi Országos rally bajnokság 4. futamát a Veszprémi múrvás pályákon rendezték!. Az új kategóriában szerzett előző versenyünk győzelme hatalmas önbizalmat adott a hétvégi megmérettetésre.

Az autó felkészítése murvára igazi fejtörést okozott, mert a futómű teljes felújítást igényelte.

Felkerültek az acél alja védők és műanyag koptatók és természetesen a hasmagasság megemelése mellett az új gumik beszerzése is szerepet játszott!

A pályabejárásokat sikeresen teljesítettük! A legendás lőtéri gyorsasági óriási ugratói és hosszú egyneseiről híres szakasz tetszett a legjobban az első napra tervezett szakszokból! A vasárnapi pályák közül pedig a hegyesdi megmérettetést vártuk a legjobban.

Pörgés a homokban: A szombati megmérettetés első körében sajnos a dupla defektet és a jobb első futómű sérülését összeszedve érkeztünk a szervízbe! Ott kiderült, hogy csodával határos módon sikerült behozni a kocsit, hisz a jobb első irányitókar serült!

Az újra beállított futóművel érkeztünk újra a lőtérre már tetemes hátránnyal de még vesrenyben. Az első nagyobb visszafordítót megközelítve az autó nagyon keresztbe csúszott és sajnos egy bucka megfogta az első kereket és átdobta az autót a tetején! Egy gyors kerékcserét követően folytattuk a versenyt! A szakasz közepén egy újabb defekt pecsételte meg az aznapi teljesítményünket!

A Szerviz szuper: A fiúk kitettek magukért, mert a törött autót sikerült olyan állapotba hozniuk, hogy folytatni tudtuk a versenyt!

Vasárnapra nem maradt más cél, csak az autó célba juttatása volt! Természetesen újabb defektek és kisebb technikai gondok nehezítették a dolgunkat de végül is sikeresen célba értünk!

Kategória 2 helyén sikerült beérnünk, mellyel értékes bajnoki pontokat mentettünk!

Ezúton köszönjük szépen mindenkinek a biztatást és a szurkolást! Köszönjük szépen a szervizes srácoknak a segítséget (Köszi Papp Laci,Papp Csabi,Peti, Ottó, Csabi, Fercsávó,Balázs,) és a partnereink támogatását!

IT’S LOGISTICS, IT-PNG System Kft., Agrihő Energia Kft, Business Solutions Hungary Kft., Doboz és Acélszerkezet Kft.; Főnixcsarnok kft.; IVANICS CSOPORT, Ivanics Kft.

További képekért és videókért gyertek csatlakozzatok oldalunkhoz és olvassátok blogunkat!

www.facebook.com/BodoganMotorSport/

www.life.ivanics.hu/sport_blog

Címkék: Rally Verseny

Még mindig gyorsulunk

2021.07.15. 15:12

Pató László kollégánk nem aprózta el, az utóbbi időben többször is nyomott egy kövér gázt. Ezúton is gratulálunk neki!

KÉPES program 2021-ben is

2021.07.15. 15:01

Az idei fehérvári program keretében iskolaudvarok újulnak meg és kialakításra kerül egy okostanterem is.

Ivanics sport rss Ivanics sport email Ivanics sport Facebook Ivanics sport Buzz

Oszd meg ezt a lapot barátaiddal! (http://life.ivanics.hu/kultura_es_kozelet_blog/)