Megvettük, elvittük és összeszereltük

Várnainé Jakócs Ágnes | 2017.03.30. 15:45

Egy márciusi, napsütéses reggelen elindultunk és vásároltunk egy többfunkciós kanapéágyat a Budai Gyermekkórház Mozgásrehabilitációs Osztályának részére.

A történet pár hónappal korábban kezdődött, amikor kapcsolatba kerültünk a kórházzal. Kiderült, hogy több dolog is van, amire nagy szüksége lenne az osztálynak. Arra az elhatározásra jutottunk, hogy azt a pihenőágyat fogjuk beszerezni és autós cég lévén oda is szállítani, amit az osztályon dolgozó kollégák közösen kiválasztottak.

Egy többfunkciós kanapéágy mellett döntöttek, ami a baba-mama szobában található régi, már rossz állapotban lévő, sok évet használt ágyat kiválthatja. Lelkes kis csapatunk viszont nem végez fél munkát, ha elmegyünk érte, megvesszük, leszállítjuk, akkor bizony össze is szereljük!

Egy dologban tévedtünk: kicsit alábecsültük a méreteket, így a tervezett Ford EcoSport helyett

Ford Ecosport

egy Ford Tourneo Custom segítségével

Ford Tourneo Custom

tudtunk megoldani a szállítást.

A nagyon kedves kórházi fogadtatás után mindenki talált magának feladatot az ágy összeszerelése kapcsán, amit pár óra múlva nagy örömmel birtokba is vett az osztály.

Címkék: Hírek Adomány
Kiemelt bejegyzések

Veszprém Rallye a nyári hőségben!

2017.07.14. 11:48

Az első Murvás verseny!

2017.05.26. 13:37

Május 11-én családi nap az Ivanics Csoportnál!

2013.05.02. 15:28

Ivanics Nyílt Nap

2011.04.28. 10:12
Címkefelhő
Legfrissebb hírek

Front hajáts és buzgó erő:-)

2021.05.23. 10:16

Új kihívások!

A 2021. évi Országos rally bajnokság második futamát rendezték meg Ózd-Eger Rally néven. A 3napos rendezvény központja Ózd településén fogadott minket a szervízzel a Nemzeti Filmtörténeti Élménypark környezetében.Szilvásvárad adott számunka átmeneti otthont ahol egy nagyon kellemes elszállásolásban volt részünk.

Igéretes kezdést követő teljes kudarc!

2021.05.03. 11:00

Egy olajszenzor mondott nemet!

A 2021. évi Országos rally bajnokság első futamát rendezték meg I Therwoolin Boldogkő Rally néven. A rendezvény helyszínének választott Boldogkőváralja egy kis magyarországi gyöngyszem! Kedves Emberek rendezett házak környezet! A szervízpark ettől függetlenül nem kapta a leg megtisztelőbb helyet, amit sokan sérelmeztek köztük mi is!

3 kerék maradt

2020.12.16. 08:55

A magyar bajnokság utolsó versenye az évek során jól ismert de csak buli versenynek tartott Mikulás Rally volt. A közkedvelt versenynek Veszprém városa adott helyszínt.

A felkészülésünk a versenyre nagyon mozgalmasra sikerült, mert nem csak a szokásos átnézést kellet eszközölni, hanem a futómű megemelése és a sárfogók felszerelése is feladat volt.

Ivanics sport rss Ivanics sport email Ivanics sport Facebook Ivanics sport Buzz

Oszd meg ezt a lapot barátaiddal! (http://life.ivanics.hu/kultura_es_kozelet_blog/megvettuk__elvittuk_es_osszeszereltuk_/)