Igéretes kezdést követő teljes kudarc!

Molnár Tamás | 2021.05.03. 11:00

Egy olajszenzor mondott nemet!

A 2021. évi Országos rally bajnokság első futamát rendezték meg I Therwoolin Boldogkő Rally néven. A rendezvény helyszínének választott Boldogkőváralja egy kis magyarországi gyöngyszem! Kedves Emberek rendezett házak környezet! A szervízpark ettől függetlenül nem kapta a leg megtisztelőbb helyet, amit sokan sérelmeztek köztük mi is!

A Verseny a csapatunk a pénteki napon kezdte meg! Az adminisztratív átvételt követően a pályák feldolgozása kapott főszerepet a pénteki és szombati napon! A 3 legendás Viszló, Meszes, Hernádvécsei gyorsok kaptak főszerepet. A pályák állapota az elmúlt években javulni nem javult de mindenképpen maximális élményt okoztak! Technikás kanyarok, dobálós részek, nagy tövek és sok tempós rész jellemezte a pályákat.

Az autó felkészítése a télen egy hosszabb időt kapott, hisz szívátültetésen ment át! A voksuk egy audi 1,6 motor mellett tettük le, ami első érzésre már majdnem hozta a hozzá fűzött reményeket. Teljesítményét illetően erősebb mint egy volt lada motor, de a fő cél a váltás mellett a a tartósság volt megcélozva!

Sajnos ezt most elveszítettük!

Vasárnap: Reggel 8 órakkor rajtoltunk száraz időjárási körülmények között! Természetesen az óvatos kezdés jegyében a biztonságot nyújtó puha gumikon! Az első gyorsaságin minden rendben volt, leszámítva a tepmót! Sajnos álmosan és túl óvatosan közlekedtünk. A szakaszt a kategória második helyén fejeztük be. A 2 gyorsaságira felszívtuk magunkat és rakacai víztározó mellől a meszesi gyorst is a 2 leggyorsabban abszolváltuk de már csak 1 másodperces hátrány bezsákolva az elsőtől! Itt már minden sokkal jobban sikerült amitől felspanolva érkeztünk a 3. szakaszra. Ez volt a verseny leghosszabb gyorsaságija a a maga 20 kilóméterével. Az eleje gyos kanyarokkal és sok helyen sárral fűszerezve. A gyorsasági 3/4nél sajnos az erőforrás gyengülését vettem észre. A műszerek szerint nem volt gond, de a hangja alapján annál inkább. Az autó leállítását követően a hiba feltárásakor vettük észre, hogy az olaj nyomás szenzor kitekeredett és kifolyt az olaj egy része. Ez a motor csapágyasodásához vezetett. Egyértelmű volt, hogy nem tudjuk befejezni a versenyt és már csak az a kérdés, hogy a következőig talpra tudjuk e állítani!

A csapatunk mindent megtesz a felépülés érdekében, hisz már aznap kiszerelték az erőforrást!

A hiba további feltárása már a motorépítők feladata, így egy hosszas izgulást követően tudjuk majd meg, hogy ott tudunk-e állni majd az egri pályák rajtjában!

Ezúton köszönjük szépen mindenkinek a biztatást és a szurkolást! Köszönjük szépen a szervizes srácoknak a segítséget (Köszi Peti, Ottó, Csabi, Fercsávó, Balázs) és a partnereink támogatását!

IT’S LOGISTICS, IT-PNG System Kft., Agrihő Energia Kft, Business Solutions Hungary Kft., Doboz és Acélszerkezet Kft.; Főnixcsarnok kft.; IVANICS CSOPORT, Ivanics Kft.

További képekért és videókért gyertek csatlakozzatok oldalunkhoz és olvassátok blogunkat!

www.facebook.com/BodoganMotorSport/

www.life.ivanics.hu/sport_blog

Címkék: Rally Verseny

Címkék: Verseny Rendezvény C30 Technika
Kiemelt bejegyzések

Veszprém Rallye a nyári hőségben!

2017.07.14. 11:48

Az első Murvás verseny!

2017.05.26. 13:37

Május 11-én családi nap az Ivanics Csoportnál!

2013.05.02. 15:28

Ivanics Nyílt Nap

2011.04.28. 10:12
Címkefelhő
Legfrissebb hírek

Front hajáts és buzgó erő:-)

2021.05.23. 10:16

Új kihívások!

A 2021. évi Országos rally bajnokság második futamát rendezték meg Ózd-Eger Rally néven. A 3napos rendezvény központja Ózd településén fogadott minket a szervízzel a Nemzeti Filmtörténeti Élménypark környezetében.Szilvásvárad adott számunka átmeneti otthont ahol egy nagyon kellemes elszállásolásban volt részünk.

Igéretes kezdést követő teljes kudarc!

2021.05.03. 11:00

Egy olajszenzor mondott nemet!

A 2021. évi Országos rally bajnokság első futamát rendezték meg I Therwoolin Boldogkő Rally néven. A rendezvény helyszínének választott Boldogkőváralja egy kis magyarországi gyöngyszem! Kedves Emberek rendezett házak környezet! A szervízpark ettől függetlenül nem kapta a leg megtisztelőbb helyet, amit sokan sérelmeztek köztük mi is!

3 kerék maradt

2020.12.16. 08:55

A magyar bajnokság utolsó versenye az évek során jól ismert de csak buli versenynek tartott Mikulás Rally volt. A közkedvelt versenynek Veszprém városa adott helyszínt.

A felkészülésünk a versenyre nagyon mozgalmasra sikerült, mert nem csak a szokásos átnézést kellet eszközölni, hanem a futómű megemelése és a sárfogók felszerelése is feladat volt.

Ivanics sport rss Ivanics sport email Ivanics sport Facebook Ivanics sport Buzz

Oszd meg ezt a lapot barátaiddal! (http://life.ivanics.hu/sport_blog/igeretes_kezdest_koveto_teljes_kudarc_/)