Motocross Díjkiosztó 2012.

Várnainé Jakócs Ágnes | 2012.12.10. 10:16

Az ünnepélyes díjkiosztó mindig egy szezon végét, a lezárást jelenti, melyet az újhartyányi Faluközpont-ban ünnpelt a motokrossz szakág. Sok munka, edzés és lemondás van egy-egy díj és teljesítmény mögött de bízunk benne, hogy a Kawasakisok idei évben elért sikerei tovább folytatódhatnak!

Folytatódott a ZÖLDEK győzelme: 2012. Tömegsport Csapatbajnoka az Ivanics Rally és Motocross Team

Várnainé Jakócs Ágnes | 2012.10.24. 10:39

Évek hosszú során keresztül is veretlen tudott lenni a Kawasaki Élsport csapata - mely hat hosszú éven keresztül folyamatosan őrizte a Csapatbajnoki címet a Zöldek számára. Borka János, Grillmayer Gábor és Firtosvári Gábor mint biztos tagok gondoskodtak arról, hogy

évről-évre a Kawasaki vigye el ezt a rangos díjat.

Az átalakult, ámbár ugyanolyan ZÖLD szívvel működő csapat előtt most a Tömegsport Csapatbajnokságának megnyerése volt a cél.

Az idei csapatverseny tagjai Kruss Károly, Sáska Gábor vendég pilóta és Vladár Péter voltak. Zsigovits Norbit sajnos hiányolnunk kellett vállsérülése miatt, de a szintén régóta Kawasakival motorozó, 2012-es év II. osztályú Magyar Motocross Bajnoka vállalta a beugrást.

FIRTOSVÁRI az IVANICS Team UMX2-ES BAJNOKA

Várnainé Jakócs Ágnes | 2012.09.21. 14:18

Firtosvári Gábor megszerezte első nagymotoros bajnoki címét Hódmezővásárhelyen, a Magyar Utánpótlás MX2-es kategória utolsó előtti állomásán.

EB Kegums, Lettország – Firtosvári Kacsa tollából

Várnainé Jakócs Ágnes | 2012.07.24. 11:00

Remek helyszín, homokos, nehéz, technikás pálya. Mondhatnám Nyáregyháza és Gyál keveréke, persze sokkal több akadállyal. Természetesen ez már megszokott, hisz ebben az EMX250-es csoportban mindig ilyen szépek és nehezek a pályák. Ez a lettországi futam a 250-es EB második állomása.

Magyar Országos Motocross Bajnokság, 4. forduló – KÓKA 2012.07.01.

Várnainé Jakócs Ágnes | 2012.07.09. 11:28

Szinte elviselhetetlen hőségben, ám ennek ellenére majdnem tökéletes pályán zajlott az országos bajnokság soron következő fordulója, Kókán. A rendező mindent megtett, hogy a drámai meleg és napsütés ellenére is jól motorozható, pormentes pályát készítsen a résztvevők számára, melyhez a versenyzők már-már emberfeletti teljesítményükkel járultak hozzá.

Magyar Köztársaság Dragbike Kupa: Kunmadaras június 23.

Várnainé Jakócs Ágnes | 2012.06.26. 08:04

A kunmadarasi reptér aszfaltjára érkezett a Magyar Köztársaság Dragbike

Kupasorozatának következő fordulója. Meleg, gőzölgő aszfalt és jó pár

futam várt a Kawasaki csapatára.

A Kawasaki csapatot Várady György (ZXR400), Czinder Róbert (ZX-10R) és Kiss

BIRD Róbert (ZX-12R) képviselte.

A csapat jól kezdett annak ellenére, hogy előző éjszaka felhőszakadás

áztatta a reptér aszfaltját, ami a melegnek köszönhetően már a kezdetekre

teljesen felszáradt. A csapatból mindenki új egyéni csúcsot futott, így

Várady György (ZXR400) és Czinder Róbert (ZX-10R) az első, míg Kiss BIRD

Róbert (ZX-12R) a második helyről várta döntő futamokat.

Várady György (ZXR400) a Street400 kategóriát fölényesen nyerte, neki

talán csak az idő volt az igazi ellenfele.

Czinder Róbert (ZX-10R) motorja a döntő startjánál egy kicsit megcsúszott

és ez sajnos elég volt ellenfelének, hogy annyi előnyt szerezzen, amit már

nem tudott behozni, így lecsúszott a 2. helyre.

Kiss BIRD Róbert (ZX-12R) hozta a papírformát és a kibérelt második helyét

megtartotta.

A Kawasaki csapatból ismét mindenki a dobogón végzett, így továbbra is a

legeredményesebb csapat.

Országos és Nemzetközi Motocross Bajnokság – ÁCS – 2012.06.10.

Várnainé Jakócs Ágnes | 2012.06.13. 09:39

Az elmúlt hétvégén zajlott az Országos MX Bajnokság következő fordulója a Komárom-Esztergom megyei Ácson. A pálya szinte újnak mondható az OB helyszínek között, bár az előző két évben már voltak jól sikerült bevezető versenyeik.

Kiemelt bejegyzések

Veszprém Rallye a nyári hőségben!

2017.07.14. 11:48

Az első Murvás verseny!

2017.05.26. 13:37

Május 11-én családi nap az Ivanics Csoportnál!

2013.05.02. 15:28

Ivanics Nyílt Nap

2011.04.28. 10:12
Címkefelhő
Legfrissebb hírek

Fekete hétvége Veszprémben!

2023.08.09. 08:39

Augusztus elején került megrendezésre az év második laza talajú versenye a 29. Veszprém rally.

Legfőbb célnak a biztonságos célba érkezést és a mecseki fiaskó kiküszöbölését vettük tervbe. A versenyt az év egyik legrövidebb versenyére tervezték, hisz a teljes távot egy nap alatt kellet volna teljesíteni a mezőnynek.

Az autó felkészítése a mecseki sérülések miatt közel 4 hétig tartott, de örömmel mondhatom, hogy fantasztikusan sikerült és a verseny hetére végül minden összeállt!

A vasárnapi első gyorsasági rajtot követően egy sajnálatos baleset szemtanúi lettünk, mely a leges legrosszabb kimenetellel végződött! Elvesztettünk egy fantasztikus embert és sporttársat, akinek a laza talajú murva versenyeken a nyomába sem érhettünk!

Ezt követően a Versenyt a rendezők megszakították!

Ezúton köszönjük szépen mindenkinek a biztatást és a szurkolást! Köszönjük szépen a szervizes srácoknak a segítséget és a partnereink támogatását!

IT’S LOGISTICS, IT-PNG System Kft., Young B.T.S Kft.; Főnixcsarnok kft.; IVANICS CSOPORT, Ivanics Kft.

online erdmény: rallylive.hu;

https://hauserresults.hu/live/live.php?er=public&ev=200&ert=ORB_&go=P13

További képekért és videókért gyertek csatlakozzatok oldalunkhoz és olvassátok blogunkat!

www.facebook.com/BodoganMotorSport/

www.life.ivanics.hu/sport_blog

Címkék: Rally Verseny

Közel volt a győzelem, de !

2023.08.09. 08:26

Júniusban került megrendezésre az ide ORB Rally1 osztályú szezon 3. futama ezennel már aszfalton az 56 Mecsek Rally.

A versenyre nagy elszántsággal érkeztünk, hisz az új futómű már Salgóban bizonyított, így a további finomítás és egyéb előnyök kihasználása volt a cél.

A versenyt már csütörtök reggel megkezdtük a pályák feldolgozásával. Minden pálya ismert volt számunkra, hisz az előző évek során már mentünk rajtuk. Bizakodóak voltunk ,hogy ismért egy sikeres versenyt tudunk teljesíteni.

A verseny jellegzetessége a szűk erdei szakaszok a városi kétsávos szakaszokkal való egyvelege adta. Mind esetben a jó ritmus eltalálása volt a fő szempont mert akkor kiegyensúlyozottan konstansan gyorsan lehet menni. A pénteki 6 gyorsaságiból sajnos az időjárás és egy a 3. gyorsaságin megtörtént baleset miatt csak 2 gyorsaságit teljesítettünk! A Nap végén 27 másodperccel vezettük a kategóriát, aminek köszönhetően elégedetten vártuk a szombati napot!

Szombaton ismételten nagy erőbedobással kezdve ott folytattuk ahol abbahagytuk, de sajnso csak egy gyorsaságig, mivel Alsómocsolád most kifogott rajtunk! Egy bukkanból Bal3 erősebbre sikerült és az autó hátulja lecsúszott az útról és megakadt és egyből visszafordított a z erdőbe! Nagy szerencsénkre a nézők segítségével sikerült kijönni az erdőből! Az autó elég szellősre változott mert elmaradt ez első és hátsó szélvédő az erdőjárásnak köszönhetően! A gyorsaságit teljesítve az etapont egy a Historic bajnokságban versenyző ladás párostól kaptunk egy első és hátsó szélvédőt Ez úton is köszönjük Levente! A szervizbe érve a srácok megjavították a kocsit ezúton is köszönöm nekik és a felzárkózást tűztűk ki célul, mert az első helyről a 4-re csúsztunk vissza. A második körben is sikerült gyorsaságit nyerni és az utolsó gyors után a kategória 2. helyére értünk oda! APoweren a 2 helyet hoztuk, ami ismételten extra 2 pontot adott! megszereznünk a power pontokból.

Összességében egy fantasztikus hétvégét teljesítettük változó időjárási körülmények között!

Ezúton köszönjük szépen mindenkinek a biztatást és a szurkolást! Köszönjük szépen a szervizes srácoknak a segítséget és a partnereink támogatását!

IT’S LOGISTICS, IT-PNG System Kft., Young B.T.S Kft.; Főnixcsarnok kft.; IVANICS CSOPORT, Ivanics Kft.

online erdmény: rallylive.hu;

https://hauserresults.hu/live/live.php?er=public&ev=197&ert=ALL&go=P13

További képekért és videókért gyertek csatlakozzatok oldalunkhoz és olvassátok blogunkat!

www.facebook.com/BodoganMotorSport/

www.life.ivanics.hu/sport_blog

Címkék: Rally Verseny

Győzelemmel felérő eredmény Salgóban!

2023.06.19. 09:25

Május utolsó hétvégéjén került megrendezésre az ide ORB Rally1 osztályú szezon 2. futama ezennel már aszfalton a híre nevezete Salgó Rally .

A versenyre nagy elánnal érkeztünk, hiszt az új futóművet most próbálhattuk ki előszőr aszfaltos körülmények között. így sok kérdés volt még bennünk, mint például az autó hasmagassága, futómű keménységes stb……

A 2 napos verseny egyik jellegzetessége szorospataki gyors volt, mely mind a két versenynapon színesítette a felhozatalt. a másik három pálya a nevezetes Zagyvaróna-Cered; kazári és mátraalmási gyorsasági volt. Ez utóbbi sajnos valami külső behatás eredményeképpen csak 4 kilóméteren volt megrendezve. Bemelegítésnek jó volt

A pályák feldolgozása jól zökkenőmentesen ment, annak ellenére, hogy összesen 1 napunk volt rá!

Legfőbb célként a sikeres és jóízű versenyzést tűztük ki célul! A napközbeni kezdés kényelmessé tette az indulást, és a rövid mátraalmási gyorsot követően a szorospataki látványos murvás erdei szakaszt követően a kazárit is abszolválva a kategória 2 helyén találtuk magunkat!

Ez a második kört követően sem változott! Legnagyobb izgalmat a kazári esős gyorsasági jelentette slick gumikon teljesítve

Szombaton ismételten nagy erőbedobással kezdve ott folytattuk ahol abbahagytuk, folyamatosan a kategória 2. idejét tudtuk autózni! A powerstageen a nagy sietségben sajnos elvittünk egy lassítót, ami 10másodperc büntetéssel járt és ezért a harmadik helyet sikerült megszereznünk a power pontokból.

Összességében egy fantasztikus hétvégét teljesítettük változó időjárási körülmények között!

Ezúton köszönjük szépen mindenkinek a biztatást és a szurkolást! Köszönjük szépen a szervizes srácoknak a segítséget és a partnereink támogatását!

IT’S LOGISTICS, IT-PNG System Kft., Young B.T.S Kft.; Főnixcsarnok kft.; IVANICS CSOPORT, Ivanics Kft.

online erdmény: rallylive.hu;

https://hauserresults.hu/live/live.php?er=public&ev=195&ert=ORB_&go=P13

További képekért és videókért gyertek csatlakozzatok oldalunkhoz és olvassátok blogunkat!

www.facebook.com/BodoganMotorSport/

www.life.ivanics.hu/sport_blog

Címkék: Rally Verseny

Ivanics sport rss Ivanics sport email Ivanics sport Facebook Ivanics sport Buzz

Oszd meg ezt a lapot barátaiddal! (http://life.ivanics.hu/sport_blog/16/)