Motocross Díjkiosztó 2012.

Várnainé Jakócs Ágnes | 2012.12.10. 10:16

Az ünnepélyes díjkiosztó mindig egy szezon végét, a lezárást jelenti, melyet az újhartyányi Faluközpont-ban ünnpelt a motokrossz szakág. Sok munka, edzés és lemondás van egy-egy díj és teljesítmény mögött de bízunk benne, hogy a Kawasakisok idei évben elért sikerei tovább folytatódhatnak!

Folytatódott a ZÖLDEK győzelme: 2012. Tömegsport Csapatbajnoka az Ivanics Rally és Motocross Team

Várnainé Jakócs Ágnes | 2012.10.24. 10:39

Évek hosszú során keresztül is veretlen tudott lenni a Kawasaki Élsport csapata - mely hat hosszú éven keresztül folyamatosan őrizte a Csapatbajnoki címet a Zöldek számára. Borka János, Grillmayer Gábor és Firtosvári Gábor mint biztos tagok gondoskodtak arról, hogy

évről-évre a Kawasaki vigye el ezt a rangos díjat.

Az átalakult, ámbár ugyanolyan ZÖLD szívvel működő csapat előtt most a Tömegsport Csapatbajnokságának megnyerése volt a cél.

Az idei csapatverseny tagjai Kruss Károly, Sáska Gábor vendég pilóta és Vladár Péter voltak. Zsigovits Norbit sajnos hiányolnunk kellett vállsérülése miatt, de a szintén régóta Kawasakival motorozó, 2012-es év II. osztályú Magyar Motocross Bajnoka vállalta a beugrást.

FIRTOSVÁRI az IVANICS Team UMX2-ES BAJNOKA

Várnainé Jakócs Ágnes | 2012.09.21. 14:18

Firtosvári Gábor megszerezte első nagymotoros bajnoki címét Hódmezővásárhelyen, a Magyar Utánpótlás MX2-es kategória utolsó előtti állomásán.

EB Kegums, Lettország – Firtosvári Kacsa tollából

Várnainé Jakócs Ágnes | 2012.07.24. 11:00

Remek helyszín, homokos, nehéz, technikás pálya. Mondhatnám Nyáregyháza és Gyál keveréke, persze sokkal több akadállyal. Természetesen ez már megszokott, hisz ebben az EMX250-es csoportban mindig ilyen szépek és nehezek a pályák. Ez a lettországi futam a 250-es EB második állomása.

Magyar Országos Motocross Bajnokság, 4. forduló – KÓKA 2012.07.01.

Várnainé Jakócs Ágnes | 2012.07.09. 11:28

Szinte elviselhetetlen hőségben, ám ennek ellenére majdnem tökéletes pályán zajlott az országos bajnokság soron következő fordulója, Kókán. A rendező mindent megtett, hogy a drámai meleg és napsütés ellenére is jól motorozható, pormentes pályát készítsen a résztvevők számára, melyhez a versenyzők már-már emberfeletti teljesítményükkel járultak hozzá.

Magyar Köztársaság Dragbike Kupa: Kunmadaras június 23.

Várnainé Jakócs Ágnes | 2012.06.26. 08:04

A kunmadarasi reptér aszfaltjára érkezett a Magyar Köztársaság Dragbike

Kupasorozatának következő fordulója. Meleg, gőzölgő aszfalt és jó pár

futam várt a Kawasaki csapatára.

A Kawasaki csapatot Várady György (ZXR400), Czinder Róbert (ZX-10R) és Kiss

BIRD Róbert (ZX-12R) képviselte.

A csapat jól kezdett annak ellenére, hogy előző éjszaka felhőszakadás

áztatta a reptér aszfaltját, ami a melegnek köszönhetően már a kezdetekre

teljesen felszáradt. A csapatból mindenki új egyéni csúcsot futott, így

Várady György (ZXR400) és Czinder Róbert (ZX-10R) az első, míg Kiss BIRD

Róbert (ZX-12R) a második helyről várta döntő futamokat.

Várady György (ZXR400) a Street400 kategóriát fölényesen nyerte, neki

talán csak az idő volt az igazi ellenfele.

Czinder Róbert (ZX-10R) motorja a döntő startjánál egy kicsit megcsúszott

és ez sajnos elég volt ellenfelének, hogy annyi előnyt szerezzen, amit már

nem tudott behozni, így lecsúszott a 2. helyre.

Kiss BIRD Róbert (ZX-12R) hozta a papírformát és a kibérelt második helyét

megtartotta.

A Kawasaki csapatból ismét mindenki a dobogón végzett, így továbbra is a

legeredményesebb csapat.

Országos és Nemzetközi Motocross Bajnokság – ÁCS – 2012.06.10.

Várnainé Jakócs Ágnes | 2012.06.13. 09:39

Az elmúlt hétvégén zajlott az Országos MX Bajnokság következő fordulója a Komárom-Esztergom megyei Ácson. A pálya szinte újnak mondható az OB helyszínek között, bár az előző két évben már voltak jól sikerült bevezető versenyeik.

Kiemelt bejegyzések

Veszprém Rallye a nyári hőségben!

2017.07.14. 11:48

Az első Murvás verseny!

2017.05.26. 13:37

Május 11-én családi nap az Ivanics Csoportnál!

2013.05.02. 15:28

Ivanics Nyílt Nap

2011.04.28. 10:12
Címkefelhő
Legfrissebb hírek

Megtört a jég:-)

2022.06.17. 08:58

Május utolsó hétvégéjén került megrendezésre az ide ORB Rally1 osztályú szezon harmadik bajnoki versenye a váci Dunkanyar Rally! A 3 napos verseny rengeteg szépséget és rejtett akadályt tartogatott. Az útvonal a már túrából jól ismert 2 gyorsaságit is tartalmazott! a másik kettő peddig az újdonság erejével hatottak! A sejcei pálya kivételével mindegyik tempós jó minőségű szakasz volt. Itt tényleg az nyer aki el meri vállalni és tempósan letolja

Pénteki napon a pályák feldolgozása kapta a fő szerepet. Úgy gondolom, hogy részletes minden apró részeltre kitérő itinert sikerült írnunk! Sántha Zoli barátom, mondhatom, hogy kitett magáért mert nagyon felkészülten és rengeteg hasznos információval érkezett a versenyre ezzel támogatta hobbinkat

Legfőbb célként a sikeres célba érkezést tűztük ki, hisz az idei évben 2 motort is veszítve már nem lehetett más célkitűzés. A versenyt megelőző hetekben volt is sürgés forgás, hiszen Kormos Ádi nem vállalta a közös munkát velünk, így új motor építő után kellett néznünk! Szerencsénkre Gondi Péter elvállalta felkérést és belevetette magát a munkába. A cél egy stabil müködés elérése egy gyári motorból. A motor lelke a főtengely gépműhely által ellenőrzésre került és a Péter összefűzte és a rendelkezésünkre bocsájtotta beépítésre. Ezt követően a motor programozása kapta a fő szerepet, amit Peti zökkenőmentesen abszolvált! Ezúton is köszönöm a segítségét.

A szombat délután kezdődő verseny 4 gyorsasági szakasz egymás utáni teljesítését takarta.

Az első gyorsasági feléig gondmentesen autóztunk, majd ránk íjesztett a technika! 6-ik sebességi fokozatban közel 8000es fordulatszámnál olyan rezonancia keletkezett, hogy azt hittük, hogy felrobban valami. Innentől kezdve lassítás és 5 végsebességen autózás.

Az esti szervízben sajnos nem találtuk meg a hiba igazi okát, de sikeresen egy napot teljesítve boldogan térünk haza pihenni, hogy a vasárnapi versenynapra kipihenten érkezzünk!

A második nap tovább kísért minket a végfordulati remegés, de több eseteben fog összeszorítva tereltük az autót egyre közelebb a célhoz! 3 kör teljesítése egy ilyen zavaró hibával nem volt egyszerű de szerencsésen megoldottuk A vasárnapi tempónk már egész jól volt a végsebességet leszámolva. Minden gyorsasági szakszon tudtunk gyorsulni magunkhoz képest ami mindenképpen bíztató! A végeredmény szerencsésen alakult számunkra, hisz a kategória 2 2WD 3. heylén felyeztük be, amit a kategóri powerstage győzelme koronázott meg! Ezzel végre mi is pontokat szerezünk a bajnokságban és végre mi a nevünk mellett is értékelhető verseny van az eredményjelzőn!

Ezúton köszönjük szépen mindenkinek a biztatást és a szurkolást! Köszönjük szépen a szervizes srácoknak a segítséget és a partnereink támogatását!

IT’S LOGISTICS, IT-PNG System Kft., Agrihő Energia Kft, Young B.T.S Kft.; Főnixcsarnok kft.; IVANICS CSOPORT, Ivanics Kft. Millersoils

online erdmény: rallylive.hu; https://hauserresults.hu/live/live.php?error=public&ev=179&ert=ORCA&go=P13&s=-10

További képekért és videókért gyertek csatlakozzatok oldalunkhoz és olvassátok blogunkat!

www.facebook.com/BodoganMotorSport/

www.life.ivanics.hu/sport_blog

Címkék: Rally Verseny

Eger Rally2

2022.05.18. 19:28

A bajnokság következő versenyét nagyon vártuk, hiszen számunkra közel, Egerben került megrendezésre. Szombaton egy szuperspeciállal kezdtünk, majd a következő nap mèg hat gyors állt előttünk.

Az első gyors délután rajtolt, elég rövid szakasz volt, de sok ember állt a pálya szélén, ez mindig motivál minket, az autónk pedig jól működött, így sikerült jól kezdenünk.

Vasárnap jól ébredtünk, nagyon tetszett az első gyors, igyekeztünk gyorsabbak lenni, mert szorosak voltak az eredmények a kategóriánkban. A következő gyorson kicsit el melegedett a gumink, de nem éreztünk benne hibát és elég látványosan is autóztunk.

A negyedik gyors kicsit izgalmasra sikerült, hozzá értünk egy lassítóhoz, ezért bezsebeltünk egy 10 másodperces büntetést. Továbbá az egyik kanyarban hibáztunk és két felnink is megsérült, így etapon kereket cseréltünk.

A többi gyors hibamentes volt, nagyon élveztük a gyorsokat. A verseny végéhez közeledve elkezdett cseperegni az eső, de ez nem jelentett problémát.

Továbbra is a joker motorral teljesítettük a versenyt, örülünk, hogy sikerült újra célba érni. Lada kupában megszereztük a harmadik helyet, kategóriában pedig az ötödik helyen végeztünk.

Reméljük a következő versenyen már az új motorral tudunk indulni és szeretnénk gyorsulni magunkhoz képest is.

Köszönjük a segítséget Bodogán Feri barátunknak, Orbán Norbinak, a családunknak, a szurkolóknak és támogatóinknak:

Ivanics csoport (Ivanics Kft.).

Orbán Motor

Mzs-épszolg Kft.

Borsod Háztető Kft.

Germán-Trans Kft.

Luterán Gépész Kft.

Micorex TH Kft.

Orto-ex gyógyászati segédeszközök Kft.

Charlie Hűtő Kft.

Charlie Transport Kft.

Deluxe gumi és autószervíz

T-Rex mobil gumiszervíz

Flamesco-Bau Kft

Flotta Gumiszervíz Kft.

Kajuha Autófényező és Kereskedelmi Kft.

Boldogkői Fiaskó!

2022.04.27. 18:51

Boldogkői Fiaskó!

Április utolsó előtti hétvégéjén került megrendezésre az ide ORB Rally1 osztályú szezon második bajnoki versenye Boldogkőváralján! A 2 napos verseny rengeteg nehézséget és rejtett akadályt tartogatott. A Pályák tekintetében a Túrából már jól ismert Meszes Rakacai gyors elményözönt hozott számomra. A klassszikus tempós Hernádvécsi gyors pedig a tökös emberek pályájaként ismert!

Pénteki napon a pályák feldolgozása kapta a fő szerepet. Úgy gondolom, hogy részletes minden apró részeltre kitérő itinert sikerült írnunk! Sántha Zoli barátom, mondhatom, hogy kitett magáért mert nagyon felkészülten és rengeteg hasznos információval érkezett a versenyre ezzel támogatta hobbinkat

Legfőbb célként a sikeres célba érkezést tűztük ki, hisz a salgótarjáni kavics által tönkrement motorunkat az utolsó pillanatban tudtuk megjavítani! . A reggeli első kört sikeresen teljesítettük vizes gumikkal, természetesen száraz aszfalton Az első gyorsot kicsit elóvatoskodtam mert 18 kilóméteren azt gondoltam, hogy nagyon kell spórolni a gumikkal. A gyors végén látva, hogy nem okoztam nagy kárt a gumikban, eldöntöttem, hogy a másik kettőt letoljuk ezerrel. A Kör végére örömmel konstatáltuk, hogy a kategória élén fordulunk. Felemás érzésekkel érkeztünk a szervízbe, mert a 3. gyorsaságin én olajnyomás gyengülést vettem észre. Sajnos nem véletlenül.

A Szervízben mindent elkövettünk, hogy feltárjuk az okát de tanácstalanok voltunk. Megegyeztünk, hogy egy közepes tempóval ovva a motort és minden műszert figyelve folytatjuk. Ekoor jött a nagy meglepetés. A motorunk nem csapágyasodott l, hanem egyszerűen kiköpte az oldalán a hajtókart Egyszerűen felrobbant

A probléma okát már itthon keressük, de jelenleg tanácstalanul állunka történtek után! ,

Sajnos az anyagi kár jelentős és veszélybe került így a következő versenyen való szereplésünk!

Ezúton köszönjük szépen mindenkinek a biztatást és a szurkolást! Köszönjük szépen a szervizes srácoknak a segítséget és a partnereink támogatását!

IT’S LOGISTICS, IT-PNG System Kft., Agrihő Energia Kft, Young B.T.S Kft.; Főnixcsarnok kft.; IVANICS CSOPORT, Ivanics Kft. Millersoils

online erdmény: rallylive.hu; https://hauserresults.hu/live/live.php?error=public&ev=177&s=34&ert=ALL&go=P13

További képekért és videókért gyertek csatlakozzatok oldalunkhoz és olvassátok blogunkat!

www.facebook.com/BodoganMotorSport/

www.life.ivanics.hu/sport_blog

Címkék: Rally Verseny

Ivanics sport rss Ivanics sport email Ivanics sport Facebook Ivanics sport Buzz

Oszd meg ezt a lapot barátaiddal! (http://life.ivanics.hu/sport_blog/16/)