3 kerék maradt

Molnár Tamás | 2020.12.16. 08:55

A magyar bajnokság utolsó versenye az évek során jól ismert de csak buli versenynek tartott Mikulás Rally volt. A közkedvelt versenynek Veszprém városa adott helyszínt.

A felkészülésünk a versenyre nagyon mozgalmasra sikerült, mert nem csak a szokásos átnézést kellet eszközölni, hanem a futómű megemelése és a sárfogók felszerelése is feladat volt.

Pénteken a hivatalos teszttel hangolódtunk a versenyre és próbáltuk megtalálni a megfelelő beállításokat, majd szombaton délelőtt a szokásos adminisztratív teendők és a gépátvétel követték sorban egymást melyben most a PSZA Motorsport volt segítségünkre. Aznap sikerült ez bejárnunk és feldolgoznunk a pályákat. Nem volt könnyű, mert helyenként óriási tócsákkal és sárral kellett megküzdenünk, de sikerült feldolgozni.

Másnapra sokat száradt és javult a pályák állapota, úgyhogy bizakodva vártuk a kezdést. Az első szakasz a várpalotai gyorsasági volt. A szakasz utolsó részére már tempóba lendültünk és sikerült kategória első időt autózni Ennek nagyon örültünk és gyors keréknyomás ellenőrzést követően siettünk a kislőtérre. Na ez a szakasz a 9-ik gyorsasági kilométerig tökéletesen ment. Itt újra a nem várt jelenség a motor melegedése miatt vissza kellett venni a tempóból és be kellet hozni az autót a szervizbe. A szerviz a már utólag kiderült, hogy hibás alkatrészt kicserélték és tudtuk folytatni a versenyt. A már jól ismert várpalotai gyorsasági következett, ahol egy apróbb túlcsúszáson kívül minden rendben ment és újra sikerült kategória első időt autózni

Ezt követően jött a fekete leves:-(. A Kislőtér közepén egy lassítóból való kigyorsítást követően eltörtek a jobb hátsó kerék tőcsavarjai és elhagytuk a kereket. Mivel semmilyen alkatrész nem volt nálunk, így sajnos feladni kényszerültünk a versenyt.

Nem csüggedünk hanem meglepetéssel készülünk az év utolsó versenyére a Szilveszter rallyra

Ezúton köszönjük szépen mindenkinek a biztatást és a szurkolást! Köszönjük szépen a szervizes srácoknak a segítséget (Köszi Peti, Ottó, Csabi, Fercsávó, Balázs) és a partnereink támogatását!

IT’S LOGISTICS, IT-PNG System Kft., Agrihő Energia Kft, Business Solutions Hungary Kft., Doboz és Acélszerkezet Kft.; Főnixcsarnok kft.; IVANICS CSOPORT, Ivanics Kft.

További képekért és videókért gyertek csatlakozzatok oldalunkhoz és olvassátok blogunkat!

www.facebook.com/BodoganMotorSport/

www.life.ivanics.hu/sport_blog

Címkék: Rally Verseny

Címkék: Technika Verseny Rally
Kiemelt bejegyzések

Veszprém Rallye a nyári hőségben!

2017.07.14. 11:48

Az első Murvás verseny!

2017.05.26. 13:37

Május 11-én családi nap az Ivanics Csoportnál!

2013.05.02. 15:28

Ivanics Nyílt Nap

2011.04.28. 10:12
Címkefelhő
Legfrissebb hírek

Front hajáts és buzgó erő:-)

2021.05.23. 10:16

Új kihívások!

A 2021. évi Országos rally bajnokság második futamát rendezték meg Ózd-Eger Rally néven. A 3napos rendezvény központja Ózd településén fogadott minket a szervízzel a Nemzeti Filmtörténeti Élménypark környezetében.Szilvásvárad adott számunka átmeneti otthont ahol egy nagyon kellemes elszállásolásban volt részünk.

Igéretes kezdést követő teljes kudarc!

2021.05.03. 11:00

Egy olajszenzor mondott nemet!

A 2021. évi Országos rally bajnokság első futamát rendezték meg I Therwoolin Boldogkő Rally néven. A rendezvény helyszínének választott Boldogkőváralja egy kis magyarországi gyöngyszem! Kedves Emberek rendezett házak környezet! A szervízpark ettől függetlenül nem kapta a leg megtisztelőbb helyet, amit sokan sérelmeztek köztük mi is!

3 kerék maradt

2020.12.16. 08:55

A magyar bajnokság utolsó versenye az évek során jól ismert de csak buli versenynek tartott Mikulás Rally volt. A közkedvelt versenynek Veszprém városa adott helyszínt.

A felkészülésünk a versenyre nagyon mozgalmasra sikerült, mert nem csak a szokásos átnézést kellet eszközölni, hanem a futómű megemelése és a sárfogók felszerelése is feladat volt.

Ivanics sport rss Ivanics sport email Ivanics sport Facebook Ivanics sport Buzz

Oszd meg ezt a lapot barátaiddal! (http://life.ivanics.hu/sport_blog/3_kerek_maradt/)