Új gumikat kapott a SZETA adományokat szállító járműve

Várnainé Jakócs Ágnes | 2016.04.12. 12:04

A székesfehérvári Szegényeket Támogató Alap adományokat szállító kisteherautójának gumiabroncsai elhasználódtak. Az Alap munkatársai az Ivanics Csoport társadalmi szerepvállalását ismerve fordultak hozzánk támogatásunkat kérve.

A Szegényeket Támogató Alap 25 éve segíti a szociális szolgáltatásaival a rászoruló családokat Székesfehérváron és környékén. Az alapítvány rendszeresen szervez étel-, ruha- és bútor adományosztást. 5-6 ezer krízishelyzetű embernek, ill. ellátóiknak nyújtanak közvetlen vagy közvetett mentális és szakmai segítséget. A szociális és kulturális hátrányok mérséklése mellett prevenciós tevékenységet is folytatnak, tanácsadásokat szerveznek anyagi problémák, életút elakadások terén.

A Magyar Élelmiszer Bank Egyesület partnereként kapcsolatot teremtenek az országban felhalmozódó élelmiszer feleslegek és az arra rászorulók között. Ennek eredményeképpen egy fehérvári nagyáruházból heti hat napon kenyér, ill. tartós élelmiszer adományt szállítanak a város 8 különböző pontjára. Hétköznaponként reggel 100-200 kg kenyeret szállítanak el, majd a hétvégi szombat esti záráskor mintegy 100 kg-nyi vegyes élelmiszert és kenyeret is továbbítanak szervezett formában.

Mindezek mellett egyre nagyobb a lakossági felajánlásból származó adomány (bútor, háztartási gép, ruhanemű).

2016. februárjában a megnövekedett és mindennapossá vált nagy mennyiségű kiszállítás szükségleteinek fedezésére vásárolt az alapítvány egy kisteher gépjárművet. A szükséges kisebb-nagyobb javítások elvégzése után a gumigarnitúrára már nem maradt pénz.

A hozzánk érkezett megkeresés után minden tőlünk telhetőt megtettünk annak érdekében, hogy az alapítvány járműve megfelelő és jó minőségű gumikkal közlekedhessen az utakon.

Nem volt kérdés, hogy a gumiabroncsok beszerzésén túl az autó gumizását is felvállalva segítsük a SZETA munkáját.

Címkék: Hírek Adomány Támogatás
Kiemelt bejegyzések

Veszprém Rallye a nyári hőségben!

2017.07.14. 11:48

Az első Murvás verseny!

2017.05.26. 13:37

Május 11-én családi nap az Ivanics Csoportnál!

2013.05.02. 15:28

Ivanics Nyílt Nap

2011.04.28. 10:12
Címkefelhő
Legfrissebb hírek

Veszprémi borulás!

2021.08.02. 12:07

Hempergés a veszprémi lőtéren!!

A 2021. évi Országos rally bajnokság 4. futamát a Veszprémi múrvás pályákon rendezték!. Az új kategóriában szerzett előző versenyünk győzelme hatalmas önbizalmat adott a hétvégi megmérettetésre.

Az autó felkészítése murvára igazi fejtörést okozott, mert a futómű teljes felújítást igényelte.

Felkerültek az acél alja védők és műanyag koptatók és természetesen a hasmagasság megemelése mellett az új gumik beszerzése is szerepet játszott!

A pályabejárásokat sikeresen teljesítettük! A legendás lőtéri gyorsasági óriási ugratói és hosszú egyneseiről híres szakasz tetszett a legjobban az első napra tervezett szakszokból! A vasárnapi pályák közül pedig a hegyesdi megmérettetést vártuk a legjobban.

Pörgés a homokban: A szombati megmérettetés első körében sajnos a dupla defektet és a jobb első futómű sérülését összeszedve érkeztünk a szervízbe! Ott kiderült, hogy csodával határos módon sikerült behozni a kocsit, hisz a jobb első irányitókar serült!

Az újra beállított futóművel érkeztünk újra a lőtérre már tetemes hátránnyal de még vesrenyben. Az első nagyobb visszafordítót megközelítve az autó nagyon keresztbe csúszott és sajnos egy bucka megfogta az első kereket és átdobta az autót a tetején! Egy gyors kerékcserét követően folytattuk a versenyt! A szakasz közepén egy újabb defekt pecsételte meg az aznapi teljesítményünket!

A Szerviz szuper: A fiúk kitettek magukért, mert a törött autót sikerült olyan állapotba hozniuk, hogy folytatni tudtuk a versenyt!

Vasárnapra nem maradt más cél, csak az autó célba juttatása volt! Természetesen újabb defektek és kisebb technikai gondok nehezítették a dolgunkat de végül is sikeresen célba értünk!

Kategória 2 helyén sikerült beérnünk, mellyel értékes bajnoki pontokat mentettünk!

Ezúton köszönjük szépen mindenkinek a biztatást és a szurkolást! Köszönjük szépen a szervizes srácoknak a segítséget (Köszi Papp Laci,Papp Csabi,Peti, Ottó, Csabi, Fercsávó,Balázs,) és a partnereink támogatását!

IT’S LOGISTICS, IT-PNG System Kft., Agrihő Energia Kft, Business Solutions Hungary Kft., Doboz és Acélszerkezet Kft.; Főnixcsarnok kft.; IVANICS CSOPORT, Ivanics Kft.

További képekért és videókért gyertek csatlakozzatok oldalunkhoz és olvassátok blogunkat!

www.facebook.com/BodoganMotorSport/

www.life.ivanics.hu/sport_blog

Címkék: Rally Verseny

Még mindig gyorsulunk

2021.07.15. 15:12

Pató László kollégánk nem aprózta el, az utóbbi időben többször is nyomott egy kövér gázt. Ezúton is gratulálunk neki!

KÉPES program 2021-ben is

2021.07.15. 15:01

Az idei fehérvári program keretében iskolaudvarok újulnak meg és kialakításra kerül egy okostanterem is.

Ivanics sport rss Ivanics sport email Ivanics sport Facebook Ivanics sport Buzz

Oszd meg ezt a lapot barátaiddal! (http://life.ivanics.hu/kultura_es_kozelet_blog/uj_gumikat_kapott_a_szeta_adomanyokat_szallit_/)