KÉPES PROGRAM – Idén három székesfehérvári óvodaudvar újult meg

Várnainé Jakócs Ágnes | 2018.08.23. 09:53

Idén is folytatódott a KÉPES program, amelynek keretében az elmúlt években számos iskola, óvoda, bölcsőde vizesblokkja újulhatott meg. Öt évvel ezelőtt még tíz Székesfehérváron működő cég összefogásával indult a KÉPES program, amely mára 28 fehérvári érdekeltségű vállalat, vállalkozás aktív, támogató együttműködését jelenti. A vállalkozások, köztük az Ivanics Kft. is idén közel 14 millió forinttal támogatták a kezdeményezést, amihez Székesfehérvár Önkormányzata is ezzel azonos mértékű pénzügyi forrást biztosított.

Az intézmények vezetői és az önkormányzat közösen állítottak fel egy sorrendet, hogy melyek a felújításra leginkább rászoruló óvodaudvarok. A program segítségével idén a Tolnai utcai óvoda, a Belvárosi Brunszvik Teréz Óvoda és a Felsővárosi Óvoda udvarán volt nagyobb felújítás.

A Tolnai Utcai Óvodában új homokozó, új csúszda, 79 négyzetméternyi ütéscsillapító brukolat és mintegy 170 négyzetméter öntöttgumi burkolat épült, továbbá egy műfüves minifoci pálya labdafogó hálóval illetve padokat, asztalokat vettek az udvarra.

A Belvárosi Brunszvik Teréz Óvodában új homokozó, 20 méter kerítés, pergola a meglévő homokozó fölé, kertrendezés miatt támfal, nagyméretű játszóvár, mellette öntöttgumi burkolat épült, illetve padok és asztalok kerültek beszerzésre valamint egy mini játszóvár is a legkisebbeknek.

A Felsővárosi Óvodában kicserélték a meglévő ütéscsillapítókat, épült egy új játszóvár és öntöttgumi burkolatot is kialakítottak.

A KÉPES programban az idei évben részt vevő cégek:

Alba Mineral Kft.,

Alba Plaza,

Arconic Köfém Kft.,

Alpha-Vet Kft.,

Auchan Magyarország Kft.,

Balance-99 Zrt (Hotel Magyar Király****),

Brooks Instrument Kft.,

DENSO Gyártó Magyarország Kft.,

GEALAN HungaryPlast Kft.,

G.E.B.E. Belföldi és Nemzetközi Árufuvarozó Kft.,

Grundfos Magyarország Gyártó Kft.,

Hanon Systems Hungary Kft.,

Harman Becker Gépkocsirendszer Gyártó Kft.,

Klemol Kft.,

HTM Zrt.,

Ivanics Kft.,

Macher Gépészeti és Elektronikai Kft.,

MetaloBox Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.,

Mondelez/Győri Keksz Zrt.,

Novotel Székesfehérvár,

Pannonjob Kft.,

Pappas Autó Magyarország Kft.

Etyeki Tüzép Kereskedelmi- és Szolgáltató Kft.

Varga-Márfy Kft.,

Videoton Holding ZRt,

RÉV kft.,

VT-Asyst Kft.

Címkék: Hírek Adomány Támogatás
Kiemelt bejegyzések

Veszprém Rallye a nyári hőségben!

2017.07.14. 11:48

Az első Murvás verseny!

2017.05.26. 13:37

Május 11-én családi nap az Ivanics Csoportnál!

2013.05.02. 15:28

Ivanics Nyílt Nap

2011.04.28. 10:12
Címkefelhő
Legfrissebb hírek

Front hajáts és buzgó erő:-)

2021.05.23. 10:16

Új kihívások!

A 2021. évi Országos rally bajnokság második futamát rendezték meg Ózd-Eger Rally néven. A 3napos rendezvény központja Ózd településén fogadott minket a szervízzel a Nemzeti Filmtörténeti Élménypark környezetében.Szilvásvárad adott számunka átmeneti otthont ahol egy nagyon kellemes elszállásolásban volt részünk.

Igéretes kezdést követő teljes kudarc!

2021.05.03. 11:00

Egy olajszenzor mondott nemet!

A 2021. évi Országos rally bajnokság első futamát rendezték meg I Therwoolin Boldogkő Rally néven. A rendezvény helyszínének választott Boldogkőváralja egy kis magyarországi gyöngyszem! Kedves Emberek rendezett házak környezet! A szervízpark ettől függetlenül nem kapta a leg megtisztelőbb helyet, amit sokan sérelmeztek köztük mi is!

3 kerék maradt

2020.12.16. 08:55

A magyar bajnokság utolsó versenye az évek során jól ismert de csak buli versenynek tartott Mikulás Rally volt. A közkedvelt versenynek Veszprém városa adott helyszínt.

A felkészülésünk a versenyre nagyon mozgalmasra sikerült, mert nem csak a szokásos átnézést kellet eszközölni, hanem a futómű megemelése és a sárfogók felszerelése is feladat volt.

Ivanics sport rss Ivanics sport email Ivanics sport Facebook Ivanics sport Buzz

Oszd meg ezt a lapot barátaiddal! (http://life.ivanics.hu/kultura_es_kozelet_blog/kepes_program_____iden_harom_szekesfehervari/)