A cross szerelmesei is kipróbálhatták a 2012-es Kawasaki modelleket

Várnainé Jakócs Ágnes | 2011.11.07. 14:58

Október 29-én és 30-án a monori cross pályán hatalmas érdeklődés fogadta az új motorokat.

A sok érdeklődő miatt a szombati napra feliratkozott tesztelők közül többen csak a vasárnapi napon tudtak felülni az áhított járgányra.

Újságírók tesztelték a Kawasaki 2012-es cross modelljeit

Várnainé Jakócs Ágnes | 2011.10.20. 15:34

A motorokat a 2011. október 19-én megtartott újságírói tesztnapon próbálhatták ki az újságírók a monori pályán.

Vak Sanyi Guiness-rekord

Várnainé Jakócs Ágnes | 2011.10.18. 08:03

Karvai Sándor 2011. augusztus 27-én rekordot állított fel a Hungaroringen. Ő az első vak motoros, aki több száz métert tett meg járgányával. Sándor több hónapos gyakorlás után jutott el arra a szintre, hogy egyedül is képes legyen megülni a 650 köbcentis Kawasakit. Folyamatosan telefonkapcsolatban állt csapatával, és egy külön kis team dolgozott az indulásnál, illetve a megállásnál is. Teljesítményét Sebestyén István, a magyarországi rekordok regisztrátora hitelesítette.

Móri Bornapok - Népzenei és Néptánc Fesztivál

Várnainé Jakócs Ágnes | 2011.10.03. 10:26

A Móri Borvidék, a "Móri Ezerjó" hazájának legnagyobb méretű rendezvénye hagyományosan október első hétvégéjén várta vendégeit. Az idén 77. alkalommal megrendezésre kerülő borünnep finom borokkal és ételekkel, hagyományőrző, művészeti, kulturális, sport és szórakoztató programokkal, sajátos hangulattal várta látogatóit. A ragyogó napsütéses meleg időben sok érdeklődő kereste fel az Ivanics Csoport standját is.

Fehérvári Lecsófőző Vigasság

Várnainé Jakócs Ágnes | 2011.09.27. 10:13

2011. szeptember 24-én a hagyományoknak megfelelően már 7. alkalommal került megrendezésre a Lecsófesztivál. Több tízezer ember látogatott ki a Fehérvári Lecsófőző Vigasság programjaira. A Romkerttől a Városház térig kézműves sátrak várták a látogatókat, a Várkörút teljes hosszában pedig rekord számú, 500 lecsófőző készítette a finom ételeket. A "Lecsókirály" címről most is sorsolás döntött, összesen húsz helyezett vehetett át díjat. Bár csapatunk nem lett Lecsókirály, de napsütésben, jó hangulatban készült az "Ivanics-os lecsó", ami a nagy tömegnek köszönhetően hamar elfogyott.

Kiemelt bejegyzések

Veszprém Rallye a nyári hőségben!

2017.07.14. 11:48

Az első Murvás verseny!

2017.05.26. 13:37

Május 11-én családi nap az Ivanics Csoportnál!

2013.05.02. 15:28

Ivanics Nyílt Nap

2011.04.28. 10:12
Legfrissebb hírek

Eger Rally2

2022.05.18. 19:28

A bajnokság következő versenyét nagyon vártuk, hiszen számunkra közel, Egerben került megrendezésre. Szombaton egy szuperspeciállal kezdtünk, majd a következő nap mèg hat gyors állt előttünk.

Az első gyors délután rajtolt, elég rövid szakasz volt, de sok ember állt a pálya szélén, ez mindig motivál minket, az autónk pedig jól működött, így sikerült jól kezdenünk.

Vasárnap jól ébredtünk, nagyon tetszett az első gyors, igyekeztünk gyorsabbak lenni, mert szorosak voltak az eredmények a kategóriánkban. A következő gyorson kicsit el melegedett a gumink, de nem éreztünk benne hibát és elég látványosan is autóztunk.

A negyedik gyors kicsit izgalmasra sikerült, hozzá értünk egy lassítóhoz, ezért bezsebeltünk egy 10 másodperces büntetést. Továbbá az egyik kanyarban hibáztunk és két felnink is megsérült, így etapon kereket cseréltünk.

A többi gyors hibamentes volt, nagyon élveztük a gyorsokat. A verseny végéhez közeledve elkezdett cseperegni az eső, de ez nem jelentett problémát.

Továbbra is a joker motorral teljesítettük a versenyt, örülünk, hogy sikerült újra célba érni. Lada kupában megszereztük a harmadik helyet, kategóriában pedig az ötödik helyen végeztünk.

Reméljük a következő versenyen már az új motorral tudunk indulni és szeretnénk gyorsulni magunkhoz képest is.

Köszönjük a segítséget Bodogán Feri barátunknak, Orbán Norbinak, a családunknak, a szurkolóknak és támogatóinknak:

Ivanics csoport (Ivanics Kft.).

Orbán Motor

Mzs-épszolg Kft.

Borsod Háztető Kft.

Germán-Trans Kft.

Luterán Gépész Kft.

Micorex TH Kft.

Orto-ex gyógyászati segédeszközök Kft.

Charlie Hűtő Kft.

Charlie Transport Kft.

Deluxe gumi és autószervíz

T-Rex mobil gumiszervíz

Flamesco-Bau Kft

Flotta Gumiszervíz Kft.

Kajuha Autófényező és Kereskedelmi Kft.

Boldogkői Fiaskó!

2022.04.27. 18:51

Boldogkői Fiaskó!

Április utolsó előtti hétvégéjén került megrendezésre az ide ORB Rally1 osztályú szezon második bajnoki versenye Boldogkőváralján! A 2 napos verseny rengeteg nehézséget és rejtett akadályt tartogatott. A Pályák tekintetében a Túrából már jól ismert Meszes Rakacai gyors elményözönt hozott számomra. A klassszikus tempós Hernádvécsi gyors pedig a tökös emberek pályájaként ismert!

Pénteki napon a pályák feldolgozása kapta a fő szerepet. Úgy gondolom, hogy részletes minden apró részeltre kitérő itinert sikerült írnunk! Sántha Zoli barátom, mondhatom, hogy kitett magáért mert nagyon felkészülten és rengeteg hasznos információval érkezett a versenyre ezzel támogatta hobbinkat

Legfőbb célként a sikeres célba érkezést tűztük ki, hisz a salgótarjáni kavics által tönkrement motorunkat az utolsó pillanatban tudtuk megjavítani! . A reggeli első kört sikeresen teljesítettük vizes gumikkal, természetesen száraz aszfalton Az első gyorsot kicsit elóvatoskodtam mert 18 kilóméteren azt gondoltam, hogy nagyon kell spórolni a gumikkal. A gyors végén látva, hogy nem okoztam nagy kárt a gumikban, eldöntöttem, hogy a másik kettőt letoljuk ezerrel. A Kör végére örömmel konstatáltuk, hogy a kategória élén fordulunk. Felemás érzésekkel érkeztünk a szervízbe, mert a 3. gyorsaságin én olajnyomás gyengülést vettem észre. Sajnos nem véletlenül.

A Szervízben mindent elkövettünk, hogy feltárjuk az okát de tanácstalanok voltunk. Megegyeztünk, hogy egy közepes tempóval ovva a motort és minden műszert figyelve folytatjuk. Ekoor jött a nagy meglepetés. A motorunk nem csapágyasodott l, hanem egyszerűen kiköpte az oldalán a hajtókart Egyszerűen felrobbant

A probléma okát már itthon keressük, de jelenleg tanácstalanul állunka történtek után! ,

Sajnos az anyagi kár jelentős és veszélybe került így a következő versenyen való szereplésünk!

Ezúton köszönjük szépen mindenkinek a biztatást és a szurkolást! Köszönjük szépen a szervizes srácoknak a segítséget és a partnereink támogatását!

IT’S LOGISTICS, IT-PNG System Kft., Agrihő Energia Kft, Young B.T.S Kft.; Főnixcsarnok kft.; IVANICS CSOPORT, Ivanics Kft. Millersoils

online erdmény: rallylive.hu; https://hauserresults.hu/live/live.php?error=public&ev=177&s=34&ert=ALL&go=P13

További képekért és videókért gyertek csatlakozzatok oldalunkhoz és olvassátok blogunkat!

www.facebook.com/BodoganMotorSport/

www.life.ivanics.hu/sport_blog

Címkék: Rally Verseny

Belső felvétel Salgó Rally 2022

2022.04.02. 12:02

Hoztunk nektek egy salgótarjáni belsőt! Jó szórakozást!

www.youtube.com/watch?v=-INtFcSENGc&t=127s

Ivanics sport rss Ivanics sport email Ivanics sport Facebook Ivanics sport Buzz

Oszd meg ezt a lapot barátaiddal! (http://life.ivanics.hu/galeriak/)